Detik-detik Pengantin Terhempas Atas Meja Terjatuh 10 Kaki Dari Jengkaut Semasa Majlis Perkahwinan

Setiap pasangan yang menjalinkan hubungan percintaan sudah pasti menginginkan pengakhiran yang bahagia dengan mengikat pertalian halal.

‘Sekali seumur hidup’ itulah ayat yang sering kita dengar daripada mulut mereka yang hendak mendirikan rumah tangga yang menyebabkan mereka tekad untuk mengadakan majlis persandingan secara gah dan besar-besaran.

Bukan itu sahaja malah pelbagai aktiviti unik dan kreatif dilakukan bagi memperingati moment tersebut sebagai sebuah kenangan sehingga tidak memikirkan pelbagai kemungkinan bahaya yang datang.

Sama juga dengan kisah yang tular baru-baru ini dimana berlaku insiden yang tidak diingi sewaktu berlangsungnya acara unik sewaktu hari perkahwinan mendapat perhatian ramai.

Memetik laporan Indian Times, dikatakan sepasang suami isteri terjatuh dari jengkaut semasa mereka sedang menyaksikan persembahan di makan malam hari perkahwinannya.

Menerusi perkongsian video daripada akaun Twitter GabbarSingh, video perkahwinan tersebut telah mendapat perhatian warganet dan telah disenaraikan dalam senarai ‘entri perkahwinan unik’ di platform media sosial.

Berdasarkan video tersebut, menunjukkan pasangan pengantin tersebut dikatakan sedang duduk di atas awan-awanan sebelum terjatuh ke atas meja.

Dapat kita lihat bagaimana indahnya jengkaut itu yang dihiaskan sebagai sofa berona merah dan mereka juga dikatakan sedang asik menikmati persembahan pada ketinggian melebihi 10 kaki dari tanah.

Bagaimanapun, keseronokkan mereka itu bertukar tragedi lucu apabila sofa dilihat terbalik dan mereka terjatuh ke atas meja.

Video yang tular di laman Twitter:

Antara komen-komen warga maya:

Kredit: YOY Network