Gadis ‘Disimpan’ Dalam Keranda Selama 7 Tahun, Dikeluarkan Hanya Untuk Dir0goI

Seorang pengembara dilaporkan telah diculikk dan disimpan di dalam sebuah keranda selama 7 tahun pada tahun 1977. M4ngsa hanya dikeluarkan hanya untuk diseks4 dan dirog0l sahaja, lapor Daily Star.

Menerusi laporan Daily Star, m4ngsa adalah merupakan seorang gadis yang berumur 20 tahun dan sedang dalam perjalanan ke sebuah parti ketika pasangan muda bersama dengan seorang bayi menawarkan untuk menumpangnya di Amerika Syarikat.

Gadis tersebut difahamkan terus menerima undangan tersebut tanpa menyedari bahawa suami pasangan yang berumur 23 tahun itu sebenarnya sedang memburu ‘hamb4’ untuk diculikk, diperkos4 dan diseks4.

Sepanjang perjalanan yang berlaku pada bulan Mei 1977 itu, m4ngsa dilaporkan telah terlihat sebuah kotak aneh berada di tempat duduk sebelahnya yang berlubang di sebelah sisinya, lapor Mirror.

Dia kemudiannya baru menyedari bahawa itu adalah ‘head box’, yang direka oleh pekerja kilang kayu Hooker.

Ianya dilapisi dengan kotak kalis bunyi bagi memastikan m4ngsa senyap selepas dia menariknya ke trek dan mengikatnya sebelum mengunci kepalanya ke dalam.

M4ngsa telah dipandu sejauh 300 batu dari Eugene, Oregon ke rumah pasangan tersebut yang terletak di Red Bluff, California.

Lelaki tersebut dilaporkan telah menggantungnya di bumbung ruangan bawah tanah dengan rantai sebelum menyer4ngnya secara seksu4l dan melakukan hubungan s3ks dengan isterinya di bawahnya.

M4ngsa yang kini berusia 62 tahun memberitahu Closer: “Saya ketakutan. Isterinya hanya memerhatikan suaminya itu menyeks4 saya dan kemudiannya mereka melakukan hubungan s3ks di hadapan saya. Saya yakin mereka pasti akan membunnuh saya.”

Kisah sadisnya itu telah diadaptasikan menjadi filem yang berjudul The Girl In The Box. Filem tersebut menceritakan bagaimana dia dikurunng di dalam kotak selama 23 jam dalam sehari.

Dia hanya keluar daripada kotak itu untuk diperkos4, dis3ksa, dipukkul, direnjjat dengan elektrik atau diregangkan di rak.

Lelaki tersebut dilaporkan telah membina sebuah kotak seperti keranda yang boleh disimpan di bawah katil mereka.

M4ngsa juga dilaporkan berada dalam keadaan kelaparan, kekurangan air dan terpaksa menahan suhu hingga 38C pada musim panas.

Otaknya telah dimanipulasi untuk mempercayai bahawa dia kini bekerja untuk sebuah organisasi bernama The Company, yang akan membunnuh dia dan keluarganya sekiranya dia melarikan diri.

Dan sekiranya dia bersetuju untuk menandatangani ‘kontrak hamb4’ dia dibenarkan untuk keluar dengan lebih kerap bagi membantu anak-anak pasangan tersebut dan melakukan kerja rumah.

Selepas tiga tahun, m4ngsa membawa lelaki itu bertemu dengan ibu bapanya, namun m4ngsa begitu ket4kutan sehingga terpaksa berpura-pura menyatakan bahawa lelaki itu adalah teman lelakinya.

Segalanya terbongkar selepas lelaki tersebut menjadikan m4ngsa sebagai isteri keduanya dan hal itu telah membuatkan isterinya berang lalu mendedahkan bahawa ‘organisasi’ itu tidak benar.

Isterinya mendakwa bahawa dirinya juga turut menjadi m4ngsa ser4ngan s3ksual dan dis3ksa oleh lelaki itu sejak dia masih lagi berusia 15 tahun dan hanya bersetuju untuk berhenti menyer4ngnya jika dia membenarkannya untuk mencari hamb4 lain.

Dia akhirnya membebaskan m4ngsa dengan meninggalkannya di stesen bas sebelum melarikan diri bersama anak-anaknya pada tahun 1984.

M4ngsa tidak terus pergi ke balai polis, namun isteri kepada lelaki itu telah melaporkan kejadian itu tiga bulan kemudian dan dijanjikan perlindungan sebagai balasan atas keterangannya.

Lelaki tersebut dilaporkan telah dipenj4ra selama 104 tahun namun boleh mendapat pembebasan awal melalui par0l seawal 2021.