Lelaki Ini ‘Seronok’ Curik Pakaian Dalam Wanita, Bila Ditanya Pihak Berkuasa Rupa-rupanya..

Kadang-kadang ni perangai manusia memang pelik-pelik dan ada masanya susah untuk kita terima. Kalau hobi pergi shopping atau ketagihh main game tu mungkin perkara biasa.

Namun seorang lelaki di Bangkok, Thailand ditahan.polis selepas didapati mencurii ratusan pakaian dalam wanita. Bukan sehelai atau dua ye. Tapi ratusan!

Lelaki berusia 25 tahun yang dikenali sebagai Fang itu dikatakan telah mencurii pakaian dalam wanita sejak dua tahun lalu di bandar Chiang Mai. Fang ditahann selepas seorang wanita berumur 29 tahun yang menginap di sebuah hotel di bandar itu membuat laporan polis apabila mendapati beg pakaiannya dicurii.

Pada awal siasatan, polis berjaya mengenal pasti identiti suspek hasil daripada penelitian rakaman CCTV di sekitar hotel. Kemudian, polis menjejaki Fang dan menemui kediamannya.

Tapi tak disangka hasil pemeriksaan dalam kediaman tersebut, polis menemui beg mangsa bersama ratusan helai seluar dalam wanita.

Ini mungkin boleh dikatakan ketagiihan yang jijik. Polis kemudian menahan Fang dan dia pun mengaku mencurii semua baju dan seluar dalam wanita tersebut.

Apabila ditanya kenapa dia melakukan kerja-kerja pelik itu, Fang mengatakan yang dia mengagumi pakaian dalam wanita.

Fang dikatakan telah melakukan hobi terkutuk itu sejak dua tahun lalu dan kebanyakan pakaian dalam berkenaan dicurii dari kedai dobi layan diri.

Menurut laporan, terdapat beberapa kes yang sama juga berlaku pada tahun ini di ibu negara Thailand itu.

Pada bulan April, seorang pemandu penghantar makanan di Chiang Mai ditahankerana disyaki mencurik bra dan seluar dalam ketika keluar menghantar makanan.

Dalam rakaman CCTV, lelaki tersebut dilihat mengambil pakaian dalam wanita dari rak pengering, menciumnya dan kemudian mengambilnya.

Pada bulan Januari pula, pihak polis dikatakan telah menahan seorang lelaki kerana mencuri.lebih 1,400 helai seluar dalam wanita di daerah Don Muang di Bangkok. Ini lagi gila sampai seribu lebih dia curik.

Apa yang menjijikan adalah lelaki ini mengakui bau seluar dalam wanita membuatkan dia berasa senang dan gembira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.