[VIDEO] Hadiah Bersalin, Emma Maembong Terharu Dapat Kejutan Daripada Suami

Hadiah yang paling berharga buat seorang suami ialah apabila isterinya telah berjaya melahirkan cahaya mata mereka dan hadiah buat isteri pula ialah apabila dapat melihat si suami gembira.

Suami Menangis Kesyukuran Timang Anak Sulung, Emma Maembong Bersalin Normal - Mingguan Wanita

Sebagai tanda terima kasih terhadap isteri, suami kepada pelakon Emma Maembong iaitu Muhammad Shazli Azhar telah memberikan kejutan buat isteri yang tercinta.

Thank you sayang… Thank you so much!

Menurut Emma, kejutan itu diterimanya selepas pulang dari hospital sesudah melahirkan putera sulung mereka pada 8 November lalu.

Emma kelihatan sangat sebak dengan kejutan yang diberikan itu dan sangat berterima kasih kepada Shazli.

Video Emma Maembong & Suami Dalam 'Mahligai Cinta' Cvri Tumpuan Ramai – Soya Lemon

Netizen turut tumpang gembira melihat reaksi Emma dan ada juga yang turut memuji kecantikannya walaupun tanpa secalit make up.

Lebih melucukan ada netizen yang meninggalkan komen bahawa ketika Emma lap air mata menggunakan baju itu saling tak tumpah seperti reaksi seorang mak mak yang sedang menangis kegembiraan. Of course la, Emma kan dah bergelar ibu sekarang ni.

“Masa ni baru je balik from hospital sampai rumah my husband @shazli.a surprised me with this. allah terharu sgt. never thought u can be this sweet n romantic. thank you my dear husband for everything. and thank you to @shaznin.a and his team for helping my husband, u know who u are . love you , it means a lot to me alhamdulillah”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial)

Kini Emma sedang dalam tempoh berpantang dan buat masa sekarang mereka masih belum mengumumkan nama putera mereka, so kita tunggu je okay!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.