[VIDEO] Rupanya Dah Kahwin & Guna Islam Raih View Tinggi, Daud Kim Mohon Maaf di Youtube

Selepas didakwa melakukan serangan seksual terhadap seorang wanita baru-baru ini, YouTuber Muslim Korea Selatan, Daud Kim telah membuat satu lagi pengakuan yang mengejutkan ramai pihak. Dalam video terbarunya, Daud Kim telah membuat pengakuan bahawa semua dakwaan tersebut adalah benar dan ia sama sekali tidak menafikannya lagi. Akui ‘tunggang’ agama untuk keuntungan Selain daripada itu, Daud [...]

Selepas didakwa melakukan serangan seksual terhadap seorang wanita baru-baru ini, YouTuber Korea Selatan, Daud Kim telah membuat satu lagi pengakuan yang mengejutkan ramai pihak.

Dalam video terbarunya, Daud Kim telah membuat pengakuan bahawa semua dakwaan tersebut adalah benar dan ia sama sekali tidak menafikannya lagi.

Mengaku ‘tunggang’ agama untuk keuntungan

Selain daripada itu, Daud turut membuat pengakuan berani dengan megatakan bahawa dia tidak mengamalkan ajaran Islam sebaiknya selepas bergelar Muslim kerana masih lagi meminum arak, berhibur di kelab malam dan berfoya-foya dengan wanita.

Paling mengejutkan adalah dia mengakui bahawa menggunakan Islam untuk meraih keuntungan di saluran YouTubenya sedangkan dia tidak hidup seperti seorang Muslim.

Dah berkahwin dan ada anak

Disamping itu, Daud Kim juga memberitahu sudah berkahwin 3 tahun lepas dan mempunyai seorang anak lelaki. Walau bagaimanapun, perkahwinan mereka tidak bahagia dan anaknya kini dijaga oleh wanita tersebut.

Namun begitu, di akhir video yang dimuat naik YouTuber Korea Selatan itu, dia sedar segala kesilapannya dan sedang belajar untuk menjadi lebih baik.

Dengan wajah yang sugul, Daud Kim mengakui insaf dan ingin bertaubat di atas segala kesilapan yang telah dilakukannya sejak bergelar mualaf.

Melihat daripada Instagramnya pula, Daud Kim telah memadam semua gambarnya di media sosial tersebut dan hanya meninggalkan satu posting iaitu ketika bulan Ramadan tempoh hari.

Terdahulu, video Daud Kim didakwa melakukan serang seksual kepada seorang wanita telah tular di media sosial sehingga menjadi perdebatan warganet.

Youtuber itu telah membuat satu posting di YouTubenya dengan menerangkan kejadian tersebut dan memaklumkan kes itu terjadi ketika dia belum bergelar Muslim lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.