[VIDEO] Comelnya Siti Aafiyah Nyanyi Lagu Ting Ting Tang Ting

Masih ingat dengan lagu viral dari Dato Siti Nurhaliza ting ting tang ting? Lagu yang di gubah khas untuk menunggu kelahiran Siti Aafiyah tular sebelum ini kerana lagu tersebut sangat dekat dengan jiwa kanak kanak. Mak ayah pun turut menyanyi untuk mendodoi anak anak dan juga lirik lagu dan irama lagu ting ting tang ting [...]

Jika anda peminat setia Tok Ti pasti anda masih ingat dengan lagu viral Ting ting tang ting kan?

Lagu ini yang digubah khas untuk menunggu kelahiran Siti Aafiyah tular sebelum ini kerana lagu tersebut sangat dekat dengan jiwa kanak kanak.

Ibu bapa pun turut menyanyi untuk mendodoi anak anak dan juga lirik lagu dan irama lagu ting ting tang ting boleh mengembirakan si kecil yang baru mengenal dunia.

 

View this post on Instagram

 

Aafiyah yg sentiasa jd perhatian 💖💖💖 #HappyBirthdaySitiNurhaliza #ct41 … 📹 igs @ctdk • • 11-21 Januari 2020, 11 HARI ISTIMEWA SEMPENA BIRTHDAY Dato Siti Nurhaliza @ctdk , Promosi diskaun sehingga 25% barangan SIMPLYSITI .. pembelian lbh RM100, akan dpt free Exclusive Scaft/ Tudung … • • ✨ Sesiapa nk order produk SIMPLYSITI sempena birthday DCT @ctdk , sila whatsapp 0192195015.. ✨ #SayaJualSimplySiti #SayaJualBeausiti #SayaAhliElitSimplySiti #SSE00040 cc @officialsimplysiti_elit • • #SIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou #SelaraskanCantikmu #BEAUSITI #BeauSitiBySIMPLYSITI #BeautEssence #SolusiKecantikanHolistik #beausitimelengkapimu #aafiyahanakibu #ibuaafiyah #ctdk #sitinurhaliza #ctnurhaliza #datositinurhaliza #DatoSriSitiNurhaliza #DatoSeriSitiNurhaliza @officialsimplysiti_elit @tupperware_ctaini @ctaini77 #sitizoner #sitizoners #SimplysitiProdukHalal #PosSeluruhMalaysia

A post shared by Ct Aini (@ctaini77) on

Telatah Aafiyah sering menjadi tumpuan peminat terutamanya peminat ibunya. Tokti dan pengasuh Aafiyah sering berkongsi video perkembangan Aafiyah yang semakin membesar dan aktif menyanyi dan menari.

Jika sebelum ini, Aafiyah sering ditularkan kerana videonya yang suka menari dengan ibunya, Aafiyah juga pandai menyanyi dan suka muzik. Mana tak tumpah kuah kalau tak ke nasi kan.

Menerusi perkongsiannya dari pengasuhnya, Aafiyah yang nampak teruja apabila ibunya menyanyikan lagu ting ting tang ting dan dia turut menyanyikan lagu tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ct Aini (@ctaini77) on

“Wah, pandainya Aafiyah berting ting tang ting ye. “

“Siap buat mimik muka comel lagi. Pandainya Aafiyah.”

Para peminat juga turut memuji Aafiyah dan menyatakan Aafiyah sangat comel dan bijak.

Semasa majlis sambutan hari lahir Tok Ti, Aafiyah turut menjadi tumpuan apabila dia aktif menari lagu ibunya dan juga dia turut menyanyi lagu untuk ibunya. Pantang jumpa mic ye Aafiyah. Comelnya.

Anak adalah anugerah terindah, walaupun sekarang Tokti cuma mempunyai seorang sahaja anak kandung Siti Aafiyah, tetapi terserlah kegembiraan di wajah Tokti apabila bersama Aafiyah.

Didoakan semoga Siti Aafiyah terus menjadi penghibur hati ayah ibu dan menjadi anak solehah, InsyaAllah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.